Verhalen in Beeld – een creatieve middag speciaal voor kinderen

Zondagmiddag 15 maart organiseert Kunstgalerie Bleiswijk een creatieve middag vol verf en verhalen voor kinderen van 4 tot 10 jaar.

Vanaf 14.00 uur kunnen jonge bezoekers en hun (groot)ouders kijken en luisteren naar twee sprookjesachtige verhalen in beeld van Marieke de Koning. Tussendoor maken kinderen zelf met acrylverf een kunstwerk.

Marieke verzint al schilderend haar verhalen. Met haar schilderijen geeft ze shows in bibliotheken en scholen. Zondagmiddag zien en horen  kinderen twee avonturen van  Koningin Caroline en haar hofkuikentjes Plons, Pluis en Dons. In het verhaal  Pas op kuikens! Komt een reiger het koninklijke paleis binnen. Hoe kunnen de kuikens de reiger wegjagen?  Dat koningin Caroline moet leren om beter naar haar kuikens te luisteren merken de kinderen als ze luisteren naar De scepter; het tweede verhaal deze middag.

Meedoen aan de workshop Verhalen in beeld kost € 7,50 per kind.  Begeleiders kunnen voor € 5,- ook een schilderij maken. Geef snel de naam en leeftijd van de kinderen door aan Marieke: mjdekoning@upcmail.nl of via de website www.mjdekoning.nl 

Voor meer informatie over Marieke: www.mjdekoning.nl

Bezoek ons

Contact

Openingstijden

Zaterdag  12:00 uur - 17:00 uur
   Zondag  12:00 uur - 17:00 uur

Exposeren

Interesse om uw kunstwerken in Galerie Bleiswijk te exposeren? Neem dan contact met ons op. Via info@galeriebleiswijk.nl

 

Contactformulier

11 + 4 =