Nepalese kralenarmbandjes voor het goede doel

De talenten van Tom van Giessen, galeriehouder van Galerie Bleiswijk, komen niet alleen aan het licht door de fraaie exposities, die hij zes tot acht keer per jaar in zijn eigen galerie voor het voetlicht brengt. Vanaf 5 mei maakt u niet alleen kennis met een nieuwe collectie hedendaagse kunstcreaties, maar ook met zijn maatschappelijke betrokkenheid.

Omdat hij een warm hart heeft voor de Stichting Creative Nepal, die verschillende lokale projecten voor onderwijs, gezondheidszorg en welzijn in Nepal bevordert, heeft hij besloten via Galerie Bleiswijk een financiële bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief.  De collectie kralen in verschillende kleuren worden door de mensen gemaakt van hout, been en pitten van de lotusbloemen. Deze gesponsorde bijdrage heeft tot doel de levensstandaard en ontwikkelingssamenwerking te verbeteren en te zorgen voor een duurzame plaatselijke onderneming. De Stichting  Creative Nepal is een kleinschalige organisatie, waarbij iedereen op vrijwillige basis werkt; er worden geen salarissen uitbetaald aan de deelnemers van de Stichting.

Op de afbeelding is de aantrekkelijke, unieke collectie te zien. De kosten zijn € 15,- per stuk voor een kralen armband. Heel mooi om zelf te hebben maar ook om cadeau te geven. De hele opbrengst is bestemd voor stichting Creative Nepal.

Informatie:

Tom van Giessen

Info@galeriebleiswijk.nl

Tel. +31 (0)6 21 89 34 51

 

 

 

0 reacties

Workshop

Regelmatig Workshops

In een aparte ruimte van Galerie Bleiswijk houden we regelmatig workshops.

Houd de website in de gaten, abonneer op de nieuwsbrief of volg ons via de sociale media kanalen.

 

Kom langs in Galerie Bleiswijk

Tijden

 

Vrij entree.

Zaterdag: 12:00 - 17:00

   Zondag: 12:00 - 17:00

Maandag t/m vrijdag gesloten

Voor contact en exposities:

+31 (0)6 53950030

 

Er is een traplift aanwezig om de vide te bereiken.

Bezoek ons

Contact

Openingstijden

Zaterdag  12:00 - 17:00
   Zondag  12:00 - 17:00

Slecht ter been?

Er is een traplift om ook de kunstwerken op de vide te kunnen bekijken!

Exposeren

Interesse om uw kunstwerken in Galerie Bleiswijk te exposeren? Neem dan contact met ons op. Via info@galeriebleiswijk.nl

 

Contactformulier

13 + 12 =

© Galerie Bleiswijk - 2019 | Website made by Joost van Riel | JoSiJo