Joyce Westerink

06-26741953

Joyce Westerink is een geboren Veluwenaar. Zij komt uit een creatief, hecht en steunend gezin. Waar tekenen, schilderen en genieten van de natuur als erg belangrijk wordt ervaren. Als kind was zij het liefst buiten waar zij belangstellend de wereld onderzocht.
 

In het dagelijks leven is zij docent op het VSO. Hierbij helpt en begeleidt zij de leerlingen om de beste versie van zichzelf te zijn. Voor haar zelf dagelijks ook nog een uitdaging om de weg naar zichzelf te vinden.

Na een heftige ervaring te hebben meegemaakt waardoor zij met zichzelf in de knoop raakte ontstond een eetstoornis. De frustratie en verdriet van het zoeken naar een weg om beter te worden was lastig. Haar passie voor schilderen is toen ontstaan. Door te zoeken met het penseel en het los te leren laten van de grenzen van het papier heeft zij zichzelf hervonden.

In haar expositie neemt zij u mee door een periode van strijd, ontdekken en ontwikkelen. Dit werk staat centraal voor verschillende fases in haar proces; het eten, de emoties, de frustratie en het lichaam en voor een “ik” die opnieuw geboren mocht worden en is gegroeid tot een krachtig persoon die weet wat ze wil en die de beste versie van zichzelf durft te zijn. Zij verwelkomt u op haar reis naar zichzelf.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Workshop

Regelmatig Workshops

In een aparte ruimte van Galerie Bleiswijk houden we regelmatig workshops.

Houdt de website in de gaten, abonneer op de nieuwsbrief of volg ons via de sociale media kanalen.

 

Kom langs in Galerie Bleiswijk

Tijden

 

Vrij entree.

Zaterdag: 12:00 - 17:00

   Zondag: 12:00 - 17:00

Maandag t/m vrijdag gesloten

+31 (0)6 21 89 34 51

Er is een traplift aanwezig om de vide te bereiken.

Bezoek ons

Contact

Openingstijden

Zaterdag  12:00 - 17:00
   Zondag  12:00 - 17:00

Slecht ter been?

Er is een traplift om ook de kunstwerken op de vide te kunnen bekijken!

Exposeren

Interesse om uw kunstwerken in Galerie Bleiswijk te exposeren? Neem dan contact met ons op. Via info@galeriebleiswijk.nl

 

Contactformulier

15 + 6 =

© Galerie Bleiswijk - 2019 | Website made by Joost van Riel | JoSiJo