Selecteer een pagina

Nepalese kralenarmbandjes voor het goede doel

Nepal kralenarmbandje

De talenten van Tom van Giessen, galeriehouder van Galerie Bleiswijk, komen niet alleen aan het licht door de fraaie exposities, die hij zes tot acht keer per jaar in zijn eigen galerie voor het voetlicht brengt. Vanaf 5 mei maakt u niet alleen kennis met een nieuwe collectie hedendaagse kunstcreaties, maar ook met zijn maatschappelijke betrokkenheid.

Omdat hij een warm hart heeft voor de Stichting Creative Sight, die verschillende lokale projecten voor onderwijs, gezondheidszorg en welzijn in Nepal bevordert, heeft hij besloten via Galerie Bleiswijk een financiële bijdrage te leveren aan dit mooie initiatief.  De collectie kralen in verschillende kleuren worden door de mensen gemaakt van hout, been en pitten van de lotusbloemen. Deze gesponsorde bijdrage heeft tot doel de levensstandaard en ontwikkelingssamenwerking te verbeteren en te zorgen voor een duurzame plaatselijke onderneming. De Stichting  Creative Nepal is een kleinschalige organisatie, waarbij iedereen op vrijwillige basis werkt.

Op de afbeeldingen is de aantrekkelijke, unieke collectie te zien. De kosten zijn € 15,- per stuk voor een kralen armband. Heel mooi om zelf te hebben maar ook om cadeau te geven.

De hele opbrengst is bestemd voor stichting Creative Sight.

Bezoek ons

Contact

Openingstijden

Zaterdag  12:00 uur - 17:00 uur
   Zondag  12:00 uur - 17:00 uur

Exposeren

Interesse om uw kunstwerken in Galerie Bleiswijk te exposeren? Neem dan contact met ons op. Via info@galeriebleiswijk.nl

 

Contactformulier

11 + 7 =