Selecteer een pagina

Fotofeestje Olympus Camera Club

Zaterdag en zondag 26-27 oktober
Fotofeestje Olympus Camera Club en firma Olympus

Het weekend van 26 en 27 oktober is er wat te vieren in Kunstgalerie Bleiswijk. Het toeval wil dat de Olympus Camera Club dit jaar 25 jaar wordt en de firma Olympus 100 jaar. Dat is natuurlijk echt een reden om gezamenlijk de verjaardagen te vieren.

En dat doen ze in Kunstgalerie Bleiswijk, Hoekeindseweg 26, Bleiswijk.

Dit jaar hebben 5 Olympus visionairs de leden van de Olympus Camera Club de fijne kneepjes van hun specialisme bijgebracht. De resultaten zijn te zien in een twee dagen durende tentoonstelling.
Ook de leden van de club die niet aan het visionairs-project hebben meegedaan tonen hun werk. In totaal zijn er 51 foto’s te zien.
Zaterdag 26 en zondag 27 oktober zijn volgeladen met workshops en lezingen die de verjaardagsgasten kunnen bijwonen naast het bekijken van de tentoonstelling.
Op zaterdag zijn workshops in natuurfotografie door Alexander Koenders en avond/nachtfotografie door Gerrit de Groot. Op zaterdag is er ook een 3-tal lezingen van Govert de Roos, o.a. bekend door zijn werk voor de Playboy.

 

Op zondag zijn er workshops in portret/model fotografie door Robert Roozenbeek, in macrofotografie door Arend Spaans en straatfotografie door Fokko Muller.
Op beide dagen zijn er medewerkers van Olympus aanwezig om camera’s en lenzen na te kijken en professioneel schoon te maken. Ook is er de mogelijkheid om de nieuwste camera van Olympus, die dan naar alle waarschijnlijkheid net enkele dagen uit is, te bekijken en uit te proberen. De precieze tijdstippen kunt u vinden op https://www.olympuscameraclub.nl/
Men kan zich ook opgeven voor deelname aan de workshops.
Omdat de verjaardagen goed gevierd moeten worden is er op zaterdag 26 oktober om 15.00 uur koffie met gebak voor iedereen die mee wil vieren. Dat is tevens het moment voor een kleine speech en de uitreiking van enkele prijzen.

bron en copyright, Ted Telleman, Gea Neijssen, Wil Groen en Henk Goossens

Bezoek ons

Contact

Openingstijden

Zaterdag  12:00 uur - 17:00 uur
   Zondag  12:00 uur - 17:00 uur

Exposeren

Interesse om uw kunstwerken in Galerie Bleiswijk te exposeren? Neem dan contact met ons op. Via info@galeriebleiswijk.nl

 

Contactformulier

6 + 12 =